Ontwikkeling, Advies en Mobiliteit

Wie ben ik?De eerste twee letters van de naam AJV zijn vernoemd naar mijn twee prachtige dochters. De V staat voor vijf en is benoemd naar mijn waardensysteem, de 5V's Methodiek.
 

Na een weg met kleine en grote obstakels ben ik geworden wie ik ben én wie ik wil zijn. Ik leef mijn leven in vrijheid, in authenciteit.
Ik weet nu, door mijn eigen proces, dat mensen elkaar nodig hebben.
Mensen kunnen niet zonder elkaar. Mensen kunnen niet zonder liefde, aandacht en genegenheid. We hebben elkaar nodig om te kunnen ontwikkelen en groeien in welke zin dan ook.

We zijn voor mijn gevoel nooit uitgeleerd, zo leer ik elke dag van de mensen om mijn heen. Het levenspad en de opgedane levenslessen, vormen tot op vandaag mijn eigen leerschool. Dit heeft ertoe geleid dat ik weet welke koers ik verder wil varen en geeft mij de kracht en de overtuiging dat ik weet waartoe ik in staat ben.
Iets geven van mijzelf aan de ander is voor mij een prioriteit bij het aangaan en onderhouden van relaties.
Mijn geloofsovertuiging speelt ook een rol in mijn leven, zo ook bij het maken van mijn keuze om de stap te zetten een ander te helpen bij het vinden van zijn eigen levenspad, levensgeluk, werkgeluk, balans en de rust in het leven.
Voor ieder mens is er een doel in zijn leven weggelegd en ieder mens heeft zijn eigen kwaliteiten en talenten mogen ontvangen.
Ik wil de ander leren meer gebruik te maken van zijn kwaliteiten en talenten, waarbij het noodzakelijk kan zijn deze verder te ontwikkelen, ontplooien, vormen en te slijpen.


Ik spreek over authenticiteit, maar wat betekent dit nu eigenlijk?
Authenticiteit is de echtheid in de persoon.
In gedrag betekent dit: trouw, eerlijk, oprecht, transparant, spontaan en geloofwaardig. Als ik dit vertaal naar ons gedrag, betekent dit eigenlijk dat je overeenstemmend denkt en handelt in je doen.
"Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt".
 

Leren door te doen, het durven te ondergaan!
Alleen hierdoor kun je als mens groeien tot wie je bent en wat je bent!

 

Natascha ♥

Wie ben ik?

Het pad van authenticiteit is het pad van geloofwaardigheid.