Ontwikkeling, Advies en Mobiliteit

5 V's MethodiekDe 5 V's staan voor de 5 waarden die de ontwikkeling tot authenciteit in vrijheid creëren. De 5 waarden hebben een doel en functie op zich.
In het proces zijn de waarden onlosmakelijk van elkaar én staan ze met elkaar in verbinding. Ze bepalen de synergie voor het groter geheel.


Hoe ziet het proces eruit
Het proces is gericht op verandering, de groei van jezelf, zowel persoonlijk als professioneel. 
Veiligheid is de eerste stap in dit proces. Veiligheid staat voor erkenning en respect. Je veilig voelen in de omgeving waarin je je bevindt en je veilig voelen met wie je bent. Hierdoor ben je in staat de ander te gaan vertrouwen.
Vertrouwen is de tweede stap in het proces. Vertrouwen staat voor trouw zijn aan jezelf en aan de ander. Veiligheid en vertrouwen zijn twee pijlers die ervoor zorgen dat je echt contact kunt maken met de ander. Echt contact stelt je in staat je te verbinden.
Verbinden is dan ook de derde en bijzondere stap in het proces. Verbinding is de sleutel en stelt je in staat open te staan voor verandering.
Veranderen is de vierde stap tijdens dit proces en staat voor groeien en ontwikkelen. Verandering zorgt ervoor dat je steeds dichter bij jezelf kunt komen. Dichter bij je kern, bij wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. In elke nieuwe situatie ben je in staat jezelf te zijn. Je bent op het punt waar je graag wilt zijn. Leven in vrijheid.
Vrijheid is de laatste stap in het proces. In vrijheid creëer je vanuit je binnenwererld je eigen weg! De buitenwereld oefent geen druk of invloed meer op je uit op een negatieve of belemmerende manier. Je neemt je ruimte en rust te midden van veranderingen. Je leidt als autonoom je leven in vrijheid.
Dit alles draagt bij aan het verbeteren het levensgeluk en het werkgeluk.


5v

Vrijheid heeft je aandacht nodig.